Udskiftning af vinduer og døre på hele Fyn

Trænger dit hus til nye vinduer og døre?

Med tiden bliver vinduer og døre slidte og trænger til en udskiftning. Hos E. Christiansen & Søn Tømrer- og murerfirma tilbyder vi montering og udskiftning af vinduer og døre til en fornuftig pris. Vi har base i Odense, men vi kører ud til private kunder, erhverv og boligforeninger i Bellinge og resten af Fyn.

Få hjælp til udskiftning af døre og vinduer

Vi kommer ud til dig og rådgiver dig i at vælge de vinduer og døre, der passer til lige præcis din bolig eller bygning. Det kan for eksempel være patriciervillaer, huse i funkisstil og mange andre typer huse. For os er det nemlig vigtigt, at man har respekt for arkitekturen i huset, når det kommer til udskiftning døre og vinduer.

Vi kan levere og montere vinduer og døre af alle mærker, herunder blandt andet:

  • ​Velfac
  • ​STM
  • Idealcombi
  • Tommerup Vinduet

Vi er specialister inden for Velfac-vinduer og har som de eneste på Fyn vores helt egen Velfac-udstilling.

Vinduer og døre kan fremstilles i alle afskygninger, og vores tømrer kan ligeledes fremstille vinduer efter mål, så det gælder blot om at finde den rigtige model – så kan resten tilpasses. Der er altså mange muligheder i forbindelse med udskiftning af døre og vinduer, og vi står klar til at hjælpe dig.

​Kontakt os og hør nærmere om udskiftning af vinduer og døre

Er det tid til nye døre? Ønsker du råd og vejledning i forbindelse med udskiftning af døre eller vinduer? Eller vil du høre mere om vores priser? Så er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 66 17 64 64 eller e-mail steen@ecs.dk .

Vi klarer alt fra professionel udskiftning af vinduer til montering af indvendige døre, og vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud.

Skriv til os i dag og få et uforpligtende tilbud

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

FÅ HJÆLP TIL UDSKIFTNING
​AF VINDUER OG DØRE

Vi kommer ud til dig og rådgiver dig i at vælge de vinduer og døre, der passer til lige præcis din bolig eller bygning. Det kan for eksempel være patriciervillaer, huse i funkisstil og mange andre typer huse. For os er det nemlig vigtigt, at man har respekt for arkitekturen i huset, når man skal vælge nye døre og vinduer.

Vinduer og døre kan fremstilles i alle afskygninger, og vores tømrer kan ligeledes fremstille vinduer efter mål, så det gælder blot om at finde den rigtige model – så kan resten tilpasses. Der er altså mange muligheder i forbindelse med udskiftning af vinduer og døre, og vi står klar til at hjælpe dig.

Gå til produkter »

​KONTAKT OS OG HØR NÆRMERE OM MONTERING AF DØRE OG VINDUER

Er det tid til nye døre? Ønsker du råd og vejledning i forbindelse med udskiftning af vinduer? Eller vil du høre mere om vores priser? Så er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 66 17 64 64 eller e-mail steen@ecs.dk.

Vi klarer alt fra professionel udskiftning af indvendige døre til montering af vinduer, og vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud.
​ 

KONTAKT OS▸

  En stærk spiller i byggebranchen

Vi er et alsidigt tømrer- og murerfirma, som tilbyder alle ydelser indenfor renoveringer og totalentrepriser.

  Over 40 års erfaring

Vi tilbyder optimale løsninger i forbindelse med alt totalentrepriser og har mange års erfaring i byggebranchen.

  Vi er jeres idémager i hele processen

- og vi yder den rette rådgivning gennem løbende dialog med kunden.

Vi er medlem af

byg-garanti

Byggeriets Ankenævn
​Nørrevoldgade 106, 1358 København K​

info@byggerietsankenaevn.dk 

www.byggerietsankenaevn.dk 

Kontaktoplysninger

E. Christiansen & Søn Tømrer- og Murerfirma ApS

Byghøjvej 1, 5250 Odense SV

Klik her for rutevejledning

Telefon: 66 17 64 64

E-mail: steen@ecs.dk 

CVR: 25691121