Nyt tag? Det klarer dit lokale tømrerfirma i odense​

​Skal vi hjælpe med at realisere dine boligdrømme? Vores dygtige tømrer udfører alt indenfor lægning af nyt tag og andet tagarbejde for private og erhvervskunder i Odense og på resten af Fyn.

E. Christiansen & Søn Tømrer- og murerfirma kan lægge nyt tag på dit hus, sommerhus, garage eller tilbygning. Vi kan desuden også stå for renovering af tag, hvis det ikke er nødvendigt med en komplet udskiftning.

Skriv til os i dag og få et uforpligtende tilbud

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Valg af tagbelægning til nyt tag

Der findes mange forskellige typer tagsten, som hver især giver huset eller bygningen sit helt eget præg. Vores taglægger kan selvfølgelig hjælpe dig med valg af tagbelægning, hvis du har behov for et godt råd. Vi kan fx lægge eternittag, tegltag, skifertag og tagpaptag. Tagpap bruges oftest som undertag, hvor eternit og tegl lægges ovenpå, og giver taget sit endelige udtryk.

Tagsten af keramisk ler er extruderet, presset og til sidst tørret og brændt ved meget høj temperatur. Den fremtræder i sin naturlige rødlige farve, da den ikke har fået nogen efterbehandling.

Glaserede tagsten er fremstillet og brændt på samme måde som andre tagsten

Glaserede tagsten er pålagt rigtig kvartsglasur, og vi bruger kun tagsten, der er fremstillet af det bedste keramiske ler. Glaserede tagsten giver taget en smuk dyb farve og en fantastisk glans, som passer perfekt på en patriciavilla eller lignende. Med glaserede tagsten opnås en meget lang levetid for dit tag.

Hvad koster et nyt eternittag? Hvad koster et nyt tegltag? Kontakt os og hør mere om vores priser.

​Kontakt os og få et tilbud på nyt tag

Har du nogle spørgsmål til vores arbejde eller priser, eller har du brug for kyndig hjælp og ekspertise fra vores taglægger til valg af tagsten eller andet, så er du velkommen til at kontakte os, enten på telefon 66 17 64 64 eller vores e-mail steen@ecs.dk - du kan også benytte vores kontaktformular herunder.

Hvad koster et nyt tag?

Vi er altid klar til at høre om din opgave, oplyse dig om vores priser og give dig et godt tilbud på dit nye tag eller renovering af tag. Vi er eksperter i tagrenovering og lægning af nyt tag, og her kan du læse om, hvordan vi kan hjælpe dig med overstrygning og understrygning.

  En stærk spiller i byggebranchen

Vi er et alsidigt tømrer- og murerfirma, som tilbyder alle ydelser indenfor renoveringer og totalentrepriser.

  Over 40 års erfaring

Vi tilbyder optimale løsninger i forbindelse med alt totalentrepriser og har mange års erfaring i byggebranchen.

  Vi er jeres idémager i hele processen

- og vi yder den rette rådgivning gennem løbende dialog med kunden.

Vi er medlem af

byg-garanti

Byggeriets Ankenævn
​Nørrevoldgade 106, 1358 København K​

info@byggerietsankenaevn.dk 

www.byggerietsankenaevn.dk 

Kontaktoplysninger

E. Christiansen & Søn Tømrer- og Murerfirma ApS

Byghøjvej 1, 5250 Odense SV

Klik her for rutevejledning

Telefon: 66 17 64 64

E-mail: steen@ecs.dk 

CVR: 25691121