E. Christiansen & Søn Tømrer- og Murerfirma ApS | Tlf.: 66 17 64 64 | E.-mail: steen@ecs.dk

Taglægger udfører alt inden for tagarbejde

Vores dygtige taglægger udfører alt inden for lægning af nyt tag og alt andet tagarbejde for private og erhvervskunder i Odense og på resten af Fyn.

Tagoplægning og valg af tagbelægning

Der findes mange forskellige typer tagsten, som hver især giver huset eller bygningen sit helt eget præg. Vores taglægger kan selvfølgelig hjælpe dig med valg af tagbelægning, hvis du har behov for et godt råd.

Tagsten af keramisk ler er extruderet, presset og til sidst tørret og brændt ved meget høj temperatur. Den fremtræder i sin naturlige rødlige farve, da den ikke har fået nogen efterbehandling.

​Glaserede tagsten er fremstillet og brændt på samme måde som andre tagsten. 

​Glaserede tagsten er pålagt rigtig kvartsglasur, og vi bruger kun tagsten, der er fremstillet af det bedste keramiske ler.​ Glaserede tagsten giver taget en smuk dyb farve og en fantastisk glans, som passer perfekt på en patriciavilla eller lignende. Med glaserede tagsten opnås en meget lang levetid for dit tag.

KONTAKT VORES TAGLÆGGER FOR SPØRGSMÅL

Har du nogle spørgsmål, eller har du brug for kyndig hjælp og ekspertise fra vores taglægger til valg af tagsten eller andet, så er du velkommen til at kontakte vores taglægger, enten på telefon 66 17 64 64 eller e-mail steen@ecs.dk.

Vi er eksperter i taglægning og her kan du læse om, hvordan vi kan hjælpe dig med overstrygning og understrygning. 

FØLG MED PÅ FACEBOOK​

E. CHRISTIANSEN & SØN Tømrer- og murerfirma

Tlf.:  66 17 64 64

E.-mail: steen@ecs.dk

facebook

vi samarbejder med

Byggeriets ankenævn​

Nørrevoldgade 106, 1358 København K

info@byggerietsankenaevn.dk

www.byggerietsankenaevn.dk