En stærk spiller i byggebranchen

Vi er et alsidigt tømrer- og murerfirma, som tilbyder alle ydelser indenfor renoveringer og totalentrepriser

Over 40 års erfaring

Vi tilbyder optimale løsninger i forbindelse med alt totalentrepriser og har mange års erfaring i byggebranchen

Vi er jeres idémager i hele processen

- og vi yder den rette rådgivning gennem løbende dialog med kunden. 

Tømrer udfører alt inden for tømrerarbejde

Som tømrer ved ​E. Christiansen & Søn​ udfører vi alt inden for tømrerarbejde for private kunder, erhvervskunder og boligforeninger i Odense og på resten af Fyn. Som tømrerfirma er vi blandt andet specialister i:

arbejdsområder som tømrer

Bygningsrenovering og facaderenovering:

Facader på bygninger er meget vigtige. Man skal huske på, at facaden jo er det første, man ser, og dermed sender man signaler om, hvad man står for. 

Mange ejendomme er ikke særlig godt isoleret. Med en isoleringskonstruktion uden på facaden kan der spares mange penge på varme. Som regel er det en god ide at udføre facaderenovering i forbindelse med vindues- og tagudskiftning, som i forvejen kræver stillads.

Ved både facadeisolering og facademaling er det kun fantasien, og naturligvis kommunen, der sætter grænserne for, hvilken løsning, som vores tømrer kan levere til dig.

Ombygning eller tilbygning?

Det kan sommetider være svært at finde den helt rigtige bolig. Derfor kan en ombygning eller tilbygning foretaget af en tømrer være en rigtig god løsning, så du får en bolig, der passer til familiens behov.

Inden vores tømrer går i gang med ombygning eller tilbygning af din bolig, er der en del ting, man skal tage stilling til. Hvordan skal bygningen se ud? Valg af materialer, lovgivning og så videre. Det kan vi selvfølgelig hjælpe dig med.

Forsikringsskader:

Hvis du har fået en større eller mindre skade på dit hus eller bygning, har du i de fleste tilfælde forsikringsmæssig dækning. Du kan kontakte vores tømrermester for at få professionel rådgivning til at varetage dine interesser i forbindelse med skadeopgørelse.

Isoleringsarbejde:

Isolering er meget et meget bredt område. Vi isolerer vores boliger mod kulde, men der kan også være behov for at isolere mod lyde eller eksempelvis mod brand.

Bolig- og industribyggeri:

Vi kan som erfaren tømrer varetage dit byggeri fra første spadestik til sidste skrue. Vi tilbyder almindelig vedligeholdelse af bygninger i boligforeninger.

Udskiftning af døre og vinduer:

Med mere end 40 års erfaring inden for byggebranchen, kan vi som tømrer tilbyde vores kunder en optimal løsning i forbindelse med alt tømrerarbejde. Læs mere om hvordan vi kan hjælpe dig med nye døre og vinduer her.

Hvad koster en tømrer?

Prisen på en tømrer kan variere meget afhængigt af opgaven. Vi planlægger og rådgiver, så du som kunde får de helt rigtige materialer der passer til omgivelserne. Kontakt vores tømrer og få en snak om dit behov, og få en uforpligtende pris på dit tilbud. Ring på telefon 66 17 64 64 eller skriv til e-mail steen@ecs.dk - du kan også benytte kontaktformularen herunder. 

SKRIV TIL OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

vi er medlem af

Byggeriets ankenævn​

Nørrevoldgade 106, 1358 København K

info@byggerietsankenaevn.dk

www.byggerietsankenaevn.dk