Murer udfører alt inden for murerarbejde

Murerarbejde er et gammelt håndværk, og det kræver en erfaren murer at udføre et godt stykke murerarbejde.

Der findes mange forskellige typer mursten til forskellige formål, og det er derfor vigtigt at lade en professionel murer vurdere og rådgive, så du som kunde får den rigtige løsning – til den rigtige pris.

Hos E. Christiansen & Søn i Odense på Fyn er vi stolte af vores murerarbejde. Med mange års erfaring i branchen samt dygtige murere, der tager deres fag seriøst, kan du føle dig tryg ved at lade os løfte opgaven.

Forudsætningen for, at vi som murer kan udføre et godt stykke arbejde er blandt andet god planlægning, dygtige svende, det rigtige værktøj og materialer – og det har vi naturligvis.

Den anden forudsætning er dialog- Vi skal vide præcist, hvad opgaven går ud på, hvilke materialer der skal bruges, tidshorisont og så videre.

Alt dette er naturligvis noget, som vi sammen aftaler inden arbejdet påbegyndes.​

VORES ARBEJDSOMRÅDER:

Hos E. Christiansen & Søn udfører vi alt i murer- og betonarbejde, og følgende er blot eksempler på, hvad vores dygtige murer udfører:

Fugning, klinke- og flisearbejde:

Vi udfører blandt andet reparation af fuger, nye fuger samt lægger fliser og klinker.​

Facadearbejde og murværk:

Vi udfører alt i facadearbejde, herunder reparation af facadefuger og reparation af murværk, som har revner eller er blevet nedslidt med tiden. Vores murer kan give dig en flot, ny facade.​​

Badeværelser:

Vores murer kan blandt andet reparere og renovere badeværelser, men vi kan også etablere helt nye badeværelser, hvis det ønskes.

Nybyggeri:

Vi udfører alle former for nybyggeri, herunder også opførelse af industribygninger og erhvervsbygninger, tilbygninger, nye huse og meget andet.

Isoleringsarbejde:

Vi isolerer med multipor, som er en indvendig vægisolering i plader til kældre og indvendige vægge. Det er en mineralsk isoleringsblade, der både er bæredygtig og ikke brandbar. Dette er vores murer en af de eneste på Fyn, der kan.

KONTAKT VORES MURER OG HØR NÆRMERE

Ring til os på telefon 66 17 64 64 eller skriv til e-mail steen@ecs.dk for at høre mere om, hvad vores murer kan gøre for dig.​ Vi kan også hjælpe dig med totalentreprise.

SKRIV TIL OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

vi samarbejder med

Byggeriets ankenævn​

Nørrevoldgade 106, 1358 København K

info@byggerietsankenaevn.dk

www.byggerietsankenaevn.dk